Om oss i Tømrer Thomas AS

Tømrer Thomas startet opp i 1991, så i 2021 feiret vi 30-årsjubileum. I 1999 ble vi et akskjeselskap. Vi er medlem av Norges Byggmesterforbund, har sentral godkjenning og er en godkjent våtromsbedrift. Noe av det vi setter vår stolthet i er å holde kunden vår oppdatert på prosjektets framgang og alltid komme når vi sier vi skal komme.

Vi er et totalentreprenørfirma med hovedkontor i Asker og kan bistå med tømrere, murere, elektrikere, blikkenslagere, taktekkere, malere, gravemaskinførere, trappesnekkere - rett og slett alt fra a til å. Vi har særlig spesialisert oss på nye eneboliger, men vi får oppdrag på alt fra parkettlegging til byggeprosjekter på 2000 kvadratmeter.

Tømrer Thomas har 16 ansatte som alle snakker norsk og har norsk fagbrev. Seriøsitet og grundighet er noe av mest viktige for oss. Alle har vi mye erfaring og er interesserte i faget vårt. Vi holder oss oppdatert på nye utviklinger innenfor våre fagfelt og følger med på det skjer i bransjen. Hver av oss har sin spisskompetanse og dersom vi mot alle odds ikke har den nødvendige kompetansen til et prosjekt, så leier vi inn nettopp den spisskompetansen som trengs.

 

Tømrer Thomas AS

Skytterveien 200
1386 Asker
Mobil: +47 90601009
Eller bruk kontaktskjemaet vårt.

Denne nettsiden bruker Google Analytics.