Om oss

 

Tømrer Thomas startet opp i 1991, så i 2011 feiret vi 20-årsjubileum. I 1999 ble vi et akskjeselskap. Vi er medlem av Norges Byggmesterforbund, har sentral godkjenning og er en godkjent våtromsbedrift. Noe av det vi setter vår stolthet i er å holde kunden vår oppdatert på prosjektets framgang og alltid komme når vi sier vi skal komme.

 

Vi er et totalentreprenørfirma med hovedkontor i Asker og kan bistå med tømrere, murere, elektrikere, blikkenslagere, taktekkere, malere, gravemaskinførere, trappesnekkere - rett og slett alt fra a til å. Vi har særlig spesialisert oss på nye eneboliger, men vi får oppdrag på alt fra parkettlegging til byggeprosjekter på 2000 kvadratmeter.

 

Tømrer Thomas har 14 ansatte som alle snakker norsk og har norsk fagbrev. Seriøsitet og grundighet er noe av mest viktige for oss. Alle har vi mye erfaring og er interesserte i faget vårt. Vi holder oss oppdatert på nye utviklinger innenfor våre fagfelt og følger med på det skjer i bransjen. Hver av oss har sin spisskompetanse og dersom vi mot alle odds ikke har den nødvendige kompetansen til et prosjekt, så leier vi inn nettopp den spisskompetansen som trengs.

 

Ønsker du å se resultatene fra noen av prosjektene våre - klikk her!

Ta gjerne kontakt her!

Byggmester_midtstilt_farger.jpg     Godkjent_for_ansvarsrett.jpg      Mesterlogoen_tomrerthomas.png