Privatkunde

 

Nytt hus

 

Har du nettopp kjøpt deg en tomt eller har du planer om å rive ditt gamle hus? Da har du kun et valg - Tømrer Thomas. Vi er spesialister på nye eneboliger og har all spisskompetanse som trengs til et slikt prosjekt. Helt fra sprengningsarbeidere som sprenger ut tomten din om nødvendig til taktekkere. Dersom du har en arkitekt som har tegnet det nye huset, så vil vi samarbeide etter beste evne med vedkommende.

 

Vi leverer alle materialer og benytter oss av den mest prisgunstige leverandøren med god kvalitet. Før byggingen tar til vil du få et prisanbud. Med mindre du bestiller noe ekstra i løpet av prosjektet, vil vi overholde de oppsatte prisene. Alle avtaler vi inngår med deg vil vi også overholde. Du skal slippe og vente på at vi dukker opp og lure på om det er noen framgang. Når prosjektet er ferdig skal du sitte igjen med en behagelig og fornøyd følelse - både av oss og av huset.

Oppussing

 

Når du er fornøyd med huset ditt og kun ønsker hjelp til mindre prosjekter - da er vår serviceavdeling tingen for deg. Serviceavdelingen vår kan hjelpe deg med å bytte en dør, sette inn et vindu, legge parkett, bygge en terrasse, pusse opp en gang, lage et tilbygg, sette opp en trapp, fjerne istapper, etterisolere et hus, lage en kjeller eller sette opp et kjøkken - for å nevne noe.

 

Det må nevnes at vi ikke monterer garasjedører eller lager kjøkkeninnredning og tilsvarende. Da trenger du hjelp av en møbelsnekker.